Ervaringen

Afgelopen weken ben ik ziek geweest door het Covid 19 virus, positief getest. Op een gegeven moment begonnen ook mijn longen pijn te doen en kreeg ik het gevoel van een klem om mijn keel. De reguliere geneeskunde kon alleen paracetamol voorschrijven. Daarom heb ik contact gezocht met de aanvullende geneeskunde, de homeopathie. Naomi maakte er dezelfde dag nog werk van, luisterde naar mijn klachten en wist een middel. Dit middel heeft mij binnen 1,5 dag van de pijn in de longen en de klem om de keel af geholpen. Ik had gelijk meer lucht. Daarna nog een ander middel voor de vervelende kriebelhoest en ik voel me nu weer top. Dank Naomi voor het snel schakelen en de geboden oplossingen.
Luchtwegklachten
Alinda Bindels | november 2020
Ik ben bij Naomi in behandeling gekomen i.v.m. mijn eczeem. Na een uitgebreide eerste kennismakingsgesprek kwam ze al snel met de eerste behandeling! Na een aantal behandelingen is mijn hardnekkige eczeem een stuk minder! Ze neemt echt de tijd voor je!
Eczeem
G.P. 49 jaar
Als vrouw heb je soms van die lichamelijke ongemakken. Vaak zonder dat je het door hebt, of omdat het simpel gezegd " A way of life" is geworden. Bij mij was dat vooral mijn maandelijkse cyclus en mijn hielspoor. Allerlei pogingen om van mijn hielspoor af te komen mochten niet helpen. Door de behandelingen van Naomi ben ik van mijn hielspoor af. Ik kan weer hardlopen, foamen en Bootcampen. Yes! Het laatste half jaar zijn de klachten tijdens, voor en na mijn menstruatie aanzienlijk verminderd. Zo zijn er meerdere klachten op deze wijze zijn verholpen. đŸ‘ŒđŸœ
Hielspoor | Menstruatieklachten
Mureille 43 jaar
"Ik had erg last van malende gedachten en rug- zenuwpijn. Na een paar keer bij Naomi is dit stukken beter geworden. Als ik het nu weer voel opkomen dan ga ik snel weer heen, het helpt dan meteen".
Malende gedachten | Rug en Zenuwpijn
Man, 43 jaar
"Ik had jaren last van Hooikoorts, totdat ik naar Woudenberg verhuisde en Naomi als mijn buurvrouw kreeg. Mijn moeder en ik gingen op gesprek en moesten alles vertellen waar ik last van had. Daarna moest ik het middeltje innemen. Door de behandelingen "Homeopathie" heb ik bijna geen klachten meer. Het gaat steeds beter, en ik kan weer lekker voetballen."
Hooikoorts!
Taferra 13 jaar
"Ik ben een vrouw van 70 jaar ik heb osteoporose daar van heb ik veel pijn. En ook mijn lichaam werd heel verkrampt toen ben ik bij Naomi gegaan en ben door haar medicijnen veel minder verkrampt, ben daar heel blij mee! Naomi is een lieve zorgzame vrouw die echt met je meeleeft."
Osteoporose
Anoniem

Met hoestklachten ben ik in november terecht gekomen bij Naomi. Het hoesten ging steeds over in kortademigheid en was zonder pufje niet te stoppen. Tijdens het eerste consult bleek dat ik ook last had van duizeligheid en winterhanden en een “prop” in mijn maag. Dat had ik al zo lang dat ik er aan gewend was geraakt eigenlijk.
Na 3 maanden behandeling zijn mijn meeste klachten verdwenen! Ik heb nu nog maar af en toe last van de benauwdheid.
Mijn energiepeil is beter en ik voel me rustiger. Ik merk ook dat ik beter mijn grenzen aan geef. Heerlijk.

Hoest | en andere klachten 
Evelyna Molenaar, 56 jaar

Ik vind het interessant hoe in homeopathie de medicijnkeuze heel diep en persoonlijk wordt onderzocht en ik sta achter het kiezen van natuurlijke oplossingen en gebruiksproducten zoals bij homeopathie. Het heeft me goed geholpen als vervanging van de gebruikelijke paracetamol toen ik flink ziek was en het bied nog ruime andere mogelijkheden.

Flink ziek
Man 21 jaar

Ik had al voor de zoveelste keer aanvallen van nierstenen, meestal komen ze er met plassen wel uit. Deze keer gebeurde dat niet. Nadat ik een middel had gehad gaf Naomi aan dat het binnen 10 minuten moest werken. Dat deed het en een aantal uren later kwam het er alsnog uit. Wat een opluchting!

Aanvallen van hevige kramp | Nierstenen
Man 45 jaar

Bijna iedere maand was mijn zoontje wel een week ziek. Hij hoestte dan erg en snotterde maar raak, regelmatig kreeg hij ook een oorontsteking erbij. Inmiddels hoorde hij slecht en ging achter lopen met zijn spraak. De KNO arts wilde al zijn amandelen eruit halen en buisjes in zijn oren plaatsen. Na de homeopathische behandeling stond de KNO arts perplex, "ik zie niets meer! Wat is het recept?" Er hoefde geen operatie, gelukkig!
"Jarenlang lopen tobben met rare krampen in mijn voet die een duivelse pijn gaven en m'n hele humeur vergalden. Onlangs maanden gelopen met slecht genezende wonden aan mijn voeten, in het ziekenhuis zeiden ze over de 1ste klacht: Polyneuropathie door uw diabetes meneer. Bij de 2de klacht: Komt door uw diabetes meneer. Natuurlijk heb ik al 15 jaar diabetes type 2 maar wel héél bijzonder dat Naomi in beide gevallen een flinke zet in de goede richting heeft kunnen geven. Na al die jaren ben ik nu al weken 85% van de kiespijn in mijn voet af en na de druppels die ik van haar gekregen heb lijkt het laatste traject van genezing van mijn wonden ineens zo vlug te gaan dat men in het ziekenhuis er versteld van staat. Ik ben dankbaar".
Pijnlijke krampen | Open wonden | GeĂŻrriteerd
Bert Schoonderbeek
Ik denk dat we allemaal wel eens struggelen met ons lichaam. Zowel fysiek als metaal. Het kan een hele zoektocht zijn wanneer je uit balans bent of raakt. Van de kleinste kwaaltjes tot de grootste ‘problemen’ alles is tegenwoordig simpel weg op te lossen met medicatie. 2 jaar geleden kreeg ik die optie, een ‘medicatie traject in te gaan’ noemen ze dat dan. Alles in mij zei NEE. Ik ben mij sinds dien gaan oriĂ«nteren op de verschillende mogelijkheden in de alternatieve geneeskunde. Het was mijn docent Ondernemerschap die mij triggerde om er nog dieper in te duiken. Hij vertelde mij dat hij nog nooit in zijn leven medicatie had geslikt, zelfs geen paracetamol tegen een hoofdpijntje. Hij had altijd alles homeopathisch opgelost. Via mijn werk kwam ik in gesprek met Naomi, die inmiddels bijna afstudeerde als homeopaat. Mijn intake volgde al heel snel bij haar. Ik voelde me enorm fijn en veilig om alles met haar te delen. Naomi kijkt naar alles! Ze heeft een enorme kennis en ze neemt alle details mee om je zo goed mogelijk te kunnen helpen. Ik hield haar het hele proces up-to-date en zij ondersteunde mij dit hele proces, het was en is een behandeling op maat. Een bijzonder fijne ervaring waarbij mijn lichaam een duwtje in de juiste richting kreeg en het uiteindelijk zelf weer oppakte. Een 100% aanrader. 

Allerlei klachten  Esmee 🙂 21 jaar

Vanaf mijn geboorte last van eczeem, later kwamen hier nog wat andere klachten bij. Zoals veel hoofdpijn, moeheid, menstruatieklachten, kouwelijkheid en niet goed mijn grenzen aan kunnen geven. Inmiddels van bijna alles af dankzij homeopathie, wat een wondermiddel!

Eczeem en meer
Vrouw 39 jaar

Jarenlang last van flinke hooikoorts, na een paar keer bij HIP te zijn geweest helemaal geen last meer.

Hooikoorts
Jongen 12 jaar

Ik kreeg ineens heel heel heel erg buikpijn, ik sloeg dubbel van de pijn. Kon niets meer. Een kwartier nadat Naomi mij een middel had gegeven kon ik weer rechtop zitten en lopen. Wat een opluchting!

Buikpijn
Meisje 15 jaar

Translate »