Naomi

Wie ben ik..

In 1999 begon ik als schoonheidsspecialiste in Amsterdam. Na jaren in mooie salons in diverse landen gewerkt te hebben ben ik in Amersfoort terecht gekomen. Hier ben ik sinds 2011 met veel plezier Dr. Hauschka therapeut bij Natuurlijk Mooi, ik verzorg daar schoonheidsbehandelingen met natuur zuivere producten, dit werkt ook op een homeopathische manier.

In 2014 kwam de 5 jarige HBO opleiding tot Klassiek Homeopaat voorbij. Dit na lang en uitgebreid oriënteren waarmee ik iemand kan helpen met gezonder worden. Dit werkt zo prachtig, eindelijk echt genezen! Ik heb dit zelf mogen ervaren en met mij nog velen meer, wat een wonder! Hier ben ik met 2 benen tegelijk ingesprongen, dit is mijn missie!

De eerste 2 propedeuse jaren waren natuurgeneeskunde en homeopathie. Dit als een goede basis voor de praktijk. Hier kwamen vakken als voeding, Bach bloesems, irisdiagnose en massage voorbij wat mij ook erg boeit. De medische basiskennis vloeit overal tussendoor, deze wordt door de zorgverzekeraars erkend.

Het kwam niet helemaal uit de lucht vallen.. Ik ben opgegroeid in een “bio” nest. Zelf heb ik ook een heerlijk nestje met mijn gezin!

| Homeopathie leert uw lichaam genezen |

Translate »